onsdag 13 februari 2019

Allt är lantisarnas fel!

Hela jorden ruttnar. Det är lantisarnas fel.

Isarna smälter och haven svämmar över. Det är lantisarnas fel.

Isbjörnarna svälter och insekterna dör ut. Det är lantisarnas fel.

Växthuseffekten går bananas och väderrelaterade katastrofer står som spön i backen. Det är lantisarnas fel.

Skolan stängs i Godegård och barn gråter när de blir trötta. Det är också lantisarnas fel.

Nja, där kanske gränsen går men ni fattar vad jag menar. Allt som är fel i HELA världen kan uppenbarligen kopplas till oss som INTE bor i storstäder eftersom:
  • vi inte köper elbilar eftersom de inte funkar utan laddstolpar var tredje mil, speciellt inte på vintern
  • vi eldar i vedspisar, offentlig prygling verkar vara ett lämpligt straff för det enligt miljöfascisterna
  • vi tankar diesel eftersom vi åker långa sträckor och HATAR att stå och tanka i snålblåsten, dessutom kanske vi faktiskt trodde att vi gjorde miljön en tjänst före diesel-skandalen
  • vi misstror svindyrt importerat ekologiskt och handlar rotfrukter, grönsaker och ägg i närmsta gårdsbutik
  • vi inte är lyx-lakto-dino-ovo-veganer som äter konstgjord mat utan äter det mesta som växer och produceras i närheten, oavsett om vi är vegetarianer eller inte
  • vi har trädgårdar där man kan gå runt och strosa och klippa gräset med en helvetesmaskin
  • vi i stor utsträckning kan ägna oss åt något som kallas "grillning" i perioden mellan hällregn och ökentorka och som uppenbarligen innebär livshotande utsläpp
  • vi har fullt med kossor och hästar och getter och får som fiser så fruktansvärt så att vår atmosfär upplöses i dimma, samma djur förresten som stadsbor gärna äter och som håller den biologiska mångfalden vid liv
  • vi har dämt upp precis ALLA älvar och floder så att ALLA fiskar & ålar dör, samma uppdämningar förresten som förser många av stadsborna med el
  • vi helt enkelt är korkade eftersom vi bor kvar på landet (mer om det i ett annat inlägg, jag får fortfarande tunnelseende och hjärtklappning när jag tänker på det...)
Och det mest rubbade av allt är att det framställs som att det är SVENSKA lantisars fel att det går åt helvete med ALLT!!!

Det känns som att det är rimligt att anta att mänskligheten bidrar till klimatförändringarna men varför tror svenska politiker och miljöfascister att Sverige kan påverka detta överhuvudtaget?

Vi tittar på några bilder för att lugna ner oss. Du ser den där lilla delen högst upp nästan utan flygplan? Det är Sverige... Att vi är självutnämnd "Världens Största Klimatbov Som Ska Laga Allt" känns kanske lite skevt...

  



Enligt FN släpper varje svensk ut 4 ton koldioxid varje år. Det är ju svinmycket!!! Det blir 40.729.164 ton från alla svenskar VARJE år. 40 miljoner ton!!!
Snabbkoll på Kina med 8 ton koldioxid per kines varje år. Det var ju dubbelt så mycket. Fast de är ju lite fler... Totalt blir det 11.121.529.280 ton, det är 11.122 miljoner ton.
Indien 2.503 miljoner ton.
USA 5.152 miljoner ton.
Japp, Sverige med våra 40 miljoner ton ligger så långt efter att det nästan inte går att mäta!

Sverige bidrar bildligt talat med en fis i rymden i mänsklighetens globala klimatpåverkan. Om vi i Sverige på allvar vill påverka klimatförändringen i världen så måste pengarna satsas där utsläppen är som störst, inte föra in vegetariska dagar i svenska skolor. Det är klart att vi i Sverige också ska dra vårt strå till stacken, några tydliga klimatförbättrande åtgärder är t.ex:
  • fiber i hela Sverige så att resandet kan minska och ersättas i större utsträckning av digitala möten
  • fler och bättre fungerande tåg (det behöver INTE gå fortare) för gods och persontrafik
  • större satsningar på miljöbränsle till bilar och lastbilar eftersom Sverige är för stort för elteknik i många år framåt
  • fler som bor där mat produceras så att transporterna minskar, varför inte ha en lägre moms i affären för mat producerad närmare än 10 mil?
Här snackar vi konkreta förslag på "grön skatteväxling" inte nåt jäkla "landsbygdsbidrag" som det oftast heter när det egentligen är precis tvärtom. Allt är INTE lantisarnas fel. Det är tvärtom vi som bor i landsbygd och glesbygd som ska hjälpa Sverige nå miljömålen och då behövs det stora satsningar, inte bidrag.

Säg det här till alla ni möter.
Dela det här så att regeringskansliet drunknar.
Tjata på politikerna tills deras öron faller av.
Och viktigast av allt: bo på landsbygden!!!

9 kommentarer:

  1. Djurhållningen håller dessutom landskapen öppna! Dessutom behöver även flyget miljövänligt bränsle, alt. nu teknik. I övrigt instämmer jag i allt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ar väl Boeing? Som nyligen kommit med nya motorer med ny teknik. Väger mycket mindre bladen annorlunda utformade. Drar mkt mkt mindre bränsle men mycket mer effektiva. Räknade med att vara teknik för 20år framåt. Ni får googla för egna siffror.

      Radera
    2. Nej. Det är Airbus med deras nya NEO modeller som har de nya motorerna som är den mest tekniska och bränslesnåla motorn på marknaden. 15% mindre koldioxid utsläpp per passagerare och 50% mindre NOx utsläpp. Som dessutom är extremt tyst.

      Flyget står idag för 5% för världens utsläpp när man räknar in höghöjdsföroreningen som dom flesta skriker om.
      Det betyder att tar man bort flyget så har man fortfarande resterande 95% att se över. Utsläppen är oförändrade jämfört med 80 talet, trots att vi idag flyger 20gånger mer än då. Det säger något om branschens vilja att hela tiden bli mer miljövänlig.

      Radera
  2. Hela klimatdebatten liknar Lestadinismens litoxia...när de blr heltokiga av upprymdhet när prästen mässar på i högt entonigt röstläge. Ned på jorden för böveln. CO2 är nödvändig gas för allt liv på jorden. Nivån har varierat över årtusenden både uppåt och nedåt utan att något har hänt. Jordens athmosfär och vattnet i oceanerna reglerar detta perfekt...och kommer så att göra miljoner år framåt i tiden. Därmed inte sagt att vi inte skall skräpa ned i natur och vatten och inte heller släppa ut onödiga gaser om vi kan undvika.

    SvaraRadera
    Svar
    1. håller fullständigt med dej !! Det är bara en falsk mjölkko hela denna sörja av muppar som ska påtala den tempraturhöjning som alltid kommit i vågor . Varför hade alla träden slagit ut den 17 februari 1716??

      Radera
  3. CO2 är en av våra största tillgångar och en nödvändighet i naturen. Enl de faktabaser som finns är t.ex havsnivåerna ett av flera tydliga exempel på hur fel detta med koldioxidhotet och människans klimatpåverkan är. Precis som professor Anna Wåhlin och många havsforskare påstår. Liksom väldigt många klimatforskare fysiker och andra vetenskapsmän och kvinnor, både inom och utom IPCC. https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/blog/alla-vill-synas

    SvaraRadera
  4. Det är helt naturligt att släppa ut koldioxid genom att t.ex. elda ved. Det har skett i miljoner år genom t.ex. skogsbränder och är en del av ett naturligt kretslopp.
    Att släppa ut koldioxid genom att utvinna energi från olja/kol från jordens djupare jordskorpa är inte naturligt och skapar en onaturlig obalans/ökning av koldioxidhalten i atmosfären.

    SvaraRadera
  5. Det sker hela tiden att kol förbränns genim vulkanisk aktivitet som pågår hela tiden allttid på land eller på havets botten .kolet oljan ällt vi för bränner kommer jörden själv att förbränna jorden är inte statisk utan dynamisk. Det sker gela tiden alltid att fosil olja bräns och det utan mänsklig påverkan det mäniskan förbränner är lite i förhålkande vad jorden förbränner genom vulkanutbrott som sker ständigt. Så allt är bara påhitt av akarmisterna och började en gång när vissa förespråjade kärnkraft föreolja på grund av oljekrisen en gång i tiden och globalistetna ville ha körnkraft istället för oljeeldade kraftverk.

    SvaraRadera

Utredning: Landsbygdsskolor i Motala Kommun

 Jag förstår verkligen INTE Motala kommuns politiker, nästan oavsett partifärg. Nu ska det dras igång en utredning om skolorna på landsbygde...